Charlotte Citroen Coach

Charlotte

Charlotte Citroen

Mijn streven is harmonie creëren met een holistische benadering. De reguliere geneeskunde en de natuurgeneeskunde kunnen elkaar aanvullen en hebben beide goede oplossingen.
Het is mijn ervaring dat vanuit deze benadering elke klacht positief te beïnvloeden is.

Mijn motivatie

Ik help mensen graag, van emotionele of fysieke klachten, op weg naar een harmonieus en vitaal leven. En ik zie graag blije verbazing bij mijn cliënten, als iets wordt opgelost, dat voorheen een vaststaand, onhanteerbaar probleem was.

Mijn eigen ervaring

Helaas had ik bijna 20 jaar geleden te maken met overspannenheid, ik werkte bij de KLM en trainde mensen om loopbaancoach te worden met workshops en begeleiding. Ik had nog jonge kinderen en ik raakte overspannen. Ik kreeg symptomen die leken op ME en fybromyalgie. Mijn huisarts noemde het hyperventilatie. Maar ik was soms alweer 2 uur nadat ik wakker was geworden zo moe dat ik weer naar bed ging. Toen volgde een zoektocht waarbij ik allerlei verschillende therapieën probeerde en wonder wel langzamerhand weer opknapte. Jarenlang heb ik mij ziek gevoeld, maar nu ben ik weer vitaal en gezond. Gaandeweg ben ik met mijn eigen praktijk begonnen en heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd.

Charlotte Citroen Quantum Body Boost

Op afstand help ik je met de Eductor rustig worden

Ik kijk er naar uit, je te coachen voor of tijdens jouw belangrijke gebeurtenis. Is het een optreden, concert of wedstrijd, je kan op mij rekenen en met de geavanceerde techniek van de Eductor kan je nog op afstand vlak voor of tijdens je optreden behandeld worden.

Ik schrijf zelf easy-listening liedjes en weet hoe emoties ‘op je stem’ gaan zitten. Ook de wereld van de sport is mij lief: alles wat met een bal te maken heeft vind ik leuk: tennis, hockey, golven.

Stress is een belangrijk signaal, dat ons lichaam ons geeft als er gevaar dreigt. Maar de 'uitknop' van stress laat zich soms lastig vinden.

Door een opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgens KPNI ben ik op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke richtlijnen voor vitaliteit en gezondheid. Die kennis zet ik in bij de 'Peak Perfomance’  formule.

Liselore Ekdom

Liselore Ekdom

Charlotte is een hele bijzondere en lieve coach. Met haar bijzondere gaven weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen. Zo word je in haar opstellingenwerk,  in korte tijd duidelijk wat je dwars zit of waar aan gewerkt mag worden. Erg fijn want het is soms zo lastig zelf de verbanden tussen gebeurtenissen te zien. Charlotte kan dat haarfijn en snel op een toegankelijke manier aan je uitleggen én laten ervaren. Door er ook op dat moment mee aan de slag te gaan voel je jezelf meteen lichter worden. Er valt een last van je af. Met haar andere kennis zoals orthomoleculair én het Eductor biofeedback programma kan Charlotte je met verschillende methoden verder helpen.

 

Charlotte schrijft regelmatig over gezondheid en haar coachingservaringen.

Lees haar Blog