Inspiratie video's
Donkere Honing
Baby blues
 • Al meerdere keren heb ik bij Charlotte Citroen een Scio-Eductor behandeling ondergaan, met positief resultaat. Ik ben professioneel klassiek zangeres. In de voorbereiding naar twee solo concerten heb ik de hulp van Charlotte ingeschakeld, aangezien ik ziek was en me ernstig af vroeg of ik de concerten wel kon zingen. Dit leverde ook bijzonder veel stress bij me op. Charlotte heeft me uitgelegd wat ze met de Scio-Eductor kon doen. Aanvankelijk klonk het wat vreemd in mijn oren: een computer die energieën in mijn lichaam kan meten, beoordelen, verlichten en corrigeren. Maar ik besloot me er volledig aan over te geven. Dat bleek een goede beslissing! Charlotte bleek me ook op afstand te kunnen behandelen. In de dagen voorafgaand aan de concerten heeft ze me een aantal keren behandeld. Ik merkte dat ik me beter ging voelen, in ieder geval goed genoeg om te kunnen zingen. Daarnaast gaf Charlotte ook nog veel tips en adviezen over voeding en voedingssupplementen die goed voor me zijn. Samen met de Scio-Eductor behandeling zorgde ze ervoor dat ik mijn concerten met goed resultaat kon zingen.

  Naast het feit dat ik me fysiek beter ging voelen van de behandeling, heeft het ook mentaal een zeer positieve uitwerking op me gehad.

  Een half uur voor het concert behandelde Charlotte me met de Scio-Eductor (op afstand) en ik voelde heel duidelijk het effect daarvan

  Toen ik het podium opliep  kwam er een soort innerlijke rust over me, ik kwam heel stevig in mijn schoenen te staan, ik voelde me positief en zong daardoor heel vrij, ontspannen en vol vertrouwen mijn concert. Een geweldige ervaring!

  SCIO ervaring Arleen van Wijland
  SCIO ervaring Arleen van Wijland