Keylontic Science

Jaarprogramma Keylontic Science 2019-2020

Zondag 6 oktober 2019

De betekenis van de Christos Kruisiging tussen 208.216 BC en 1-1-2000. Het Maharische Zegel: een meditatie om met het eigen Avatarzelf in verbinding te komen.

Zondag 10 november 2019

Het begin van de New Age, de agenda van de Illuminatie sinds Atlantis. Vitaliserende reis naar de Healing Pools van Midden-Aarde

Zondag 8 december 2019

Wie heeft ons gemaakt? De originele 12 stammen. Veldtechniek om gekristalliseerde gedachtepatronen los te laten uit het DNA en het cellulaire geheugen

Zondag 5 januari 2020

Farao Akhenaton en Sterrepoort 4, de Sphinx. Loga’s:  uitleg van oefeningen in combinatie met visualisatie en projectie. Het gebruik van adem, diverse houdingen en visualisatie.

Zondag 9 februari 2020

Koning Arthur en Guinevere. Kennismaking met het eigen Budd team, helpers en gidsen, waarmee kan worden samengewerkt met respect voor de vrije wil.

Zondag 8 maart 2020

Atlantis, Lemurië en Muarivi. De Epsilon reeks: bescherming tegen UHF, ULF, Electro-Magnetische Emanaties, zoals gebruikt worden bij HAARP, EMP en Scalaire Puls technieken.

Zondag 5 april 2020

Het Smaragden Verbond van Aramatena. Reis naar naar het Indigo-zelf, het Sirische Blauwe zelf. De tastbare structuur van de Ziel: het opschonen van de Karmische Imprint.

Zondag 10 mei 2020

De IAFW: de Interdimensionele Asscociatie van Vrije Werelden en de Azuriten. Werken met de Feel Good code, uitleg. Wind of the Breath techniqe, meest recente, krachtige beschermingstechniek.

Zondag 7 juni 2020

Uitleg Kristal River Mission, de Aquarion Kristalriver mediatie. Manifestatie techniek.

Zondag 5 juli 2020

Binnen-Aarde, Agartha, D3.5 vibratie spin op 22.5 omgekeerde rotatie snelheid van partikels(ARPS) ten opzichte van de Aarde. Incentie ten opzichte van Ascentie. Reis naar de Healing Pools van Median Earth, het helen van de elementalen van het lichaam.

Zondag 6 september 2020

Wat is het 12 pilaren Lemurische Pilaar Interface Netwerk(22.500-22.326 BC) De 4 Gezichten van de Mens. Uitleg over visitaties voor cloning.

Zondag 4 oktober 2020

Regenboog Ronde Tafels, de Grote Witte Leeuw, de Gouden Arend en de 4 Gezichten van de Mens: de werkelijke beschermers van de 4 hoeken van de Aarde.

Charlotte Citroen coach

Charlotte Citroen

Je bent welkom voor een introductie van Keylontic Science: de wetenschap van licht en geluid, waar wij een combinatie aanbieden van de Verborgen Geschiedenis van de mensheid, kennis over onze anatomie en proga technieken: meditatie vormen waarbij we tegelijkertijd gebruik maken van onze adem, visualisatie, zang en soms beweging.

Met hartelijke groet, Charlotte

 

De kosten van de workshops

Prijs per module: € 178,-. Bij betaling van het jaarprogramma in één keer: € 1.958,-. (=  1 workshop cadeau)

Aanmelden