Peak Performance, pieken op het juiste moment!

Peak Performance, het leveren van een belangrijke prestatie

In deze blog vertel ik wat nieuwe inzichten over Peak Performance. Het leveren van een belangrijke prestatie, een lezing of vergadering voor veel mensen, een examen, een wedstrijd of een ontmoeting met iemand waar veel van afhangt. Misschien zelfs een date met een potentiële nieuwe vriend of vriendin.

Je beste zelf

Sommige momenten doen er toe, er kan veel van af hangen. Hoe laat je dan je beste zelf zien? Hoe smoor je twijfels in de kiem, blijf je goed in je eigen zadel, voel je het zelfvertrouwen en gemak, dat je anders ook hebt als je gewoon ‘jezelf’ bent..

Tja…er zijn allerlei mantra’s, meditatie technieken,  coaching-en therapievormen. Programma’s, die je laten kennis maken met je sterke kanten en helaas ook de zwakke. 

Mantra's

Mantra’s als; ik ben goed zoals ik ben, ik voel het succes met gemak op mij afkomen, ik houd van geld en het houdt van mij, ik heb een gelukkig leven en ga zo maar door. Ja, de taal die je tegen je zelf uitspreekt is belangrijk, ieder woordje doet er bijna toe, want onbewust programmeer je jezelf ermee.

En juist op de momenten die er toe doen,.. steekt de angst de kop op. Andere gedachtes komen omhoog; Wat als dit mislukt, als ik die order niet krijg, als ik deze wedstrijd niet win, als ik weer een blauwtje loop…

Het schijnt dat onze hersenen uit voorzorg om ons te beschermen vast toe leiden naar hersencentra die ons moeten gaan beschermen bij een aanval, zodat we klaar zijn om te vechten of vluchten..

De resonantie van dit soort gedachten is natuurlijk heel anders en trekt volgens de Wet van Aantrekking hele andere morfogenetische velden naar je toe..

Emotionele en Fysieke fitheid meten

Hoe is het dan met je emotionele en fysieke fitheid?

Met de Eductor is dat in enkele minuten te meten en ook positief te beïnvloeden. De Eductor is een geavanceerd computersoftwareprogramma, dat al jaren met succes in de ruimtevaart wordt gebruikt. Zo kunnen de astronauten dankzij dit soort apparatuur gewoon lopen na een verblijf in de ruimte, terwijl ze vroeger bij terugkeer niet konden lopen.

Dit systeem kan wonderen verrichten en kan meten waar je kracht op verliest en positieve manifestatie kracht geven.

De zomer komt eraan en er is nu misschien tijd om eens dát ene emotionele of fysieke punt aan te pakken, dat al een tijdje om je aandacht vraagt.

Op afstand of met Skype, zonder reistijdverlies kan je worden getest en geholpen, makkelijk en met instant resultaat. Dus ook real time tijdens jouw belangrijke moment of ontmoeting.

Emotionele en fysieke fitheid

Lifestyle plan

Als orthomoleculair voedingstherapeut volgens KPNI, ben ik op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke resultaten voor een gezond leven. Met een paar coaching uren kan ik je al een goed lifestyle plan bieden. Ook chronische klachten zijn tegenwoordig met goede supplementen heel positief te beïnvloeden.

Inzicht in waarom en verbetering?

Wil je nu zelf eens de tijd nemen om je door te laten meten en te adviseren qua gezondheid en fitheid?
Wil je meer inzicht in het waarom en hoe het dan verbeterd kan worden?

Klik hier voor meer informatie, of mail direct naar info@quantumbodyboost.nl of bel: 06 51966918

Na een oriënterende meting en coaching van een uur kan je aangeven wat je het liefste wilt.

Een 5-uren strippenkaart á 100 euro per uur voor de maanden juli en augustus. Je kan het ook gebruiken voor je kind of voor je relatie.

In principe kan het op afstand, maar je kan de strippenkaart ook gebruiken voor een opstelling om onbewuste, verborgen oorzaken duidelijk te krijgen en te helen.

Je krijgt specifiek adviezen over supplementen om langdurige klachten te verbeteren op basis van natuurlijke ingrediënten.

Dus de investering is 100 euro per uur en dit kan worden afgestemd per keer. Een opstelling duurt meestal twee uur. Een consult met de Eductor kan in een uur al nieuwe inzichten geven en ook meer succes als het om iets belangrijks gaat.

Als psycholoog ben ik vrijgesteld van btw.

 

Meer informatie? Bel of mail gerust!

Contact