Peak Performance stresscontrole coaching

Peak Performance Prep

Plankenkoorts vlak voor een optreden, wedstrijd of presentatie?

Ben je bang voor een slapeloze nacht omdat je morgen moet presteren? Neem de regie van de 24-uur voor je performance in eigen handen! Met het 'Peak Performance' concept krijg je een uniek programma aangereikt. Met de juiste psychologische technieken en advies op het gebied van vitamines, mineralen en fytotherapie (plantaardig) zul je je een stuk relaxter voelen! Je kunt de nacht voor het optreden goed slapen, zodat de prestatie niet onder stress en slaaptekort zal leiden.

Real-time Peak Performance Prep sessies

Wil je in 1 sessie ervaren hoe je stresscontrole krijgt? De Peak Performance Prep sessie is snel en effectief. Het versterkt jouw positieve eigenschappen en verzwakt de factoren die energie kosten. Heb je last van stress, dan kan het systeem dat verminderen.

Zonder stress het podium op

Heb je een specifieke klacht, dan kan daar aan gewerkt worden en kan deze verminderd of geneutraliseerd worden. Terwijl je op het podium aan het werk bent, krijg je ondersteuning bij je pitch, optreden of belangrijke event. Wat je precies wil manifesteren en hoe wordt ingevoerd in het systeem en daarmee word je geholpen.

Je krijgt:

  • 1 Eductor meting, ondersteuning en empowerment bij een belangrijke event;
  • Direct advies over welke vitamines, mineralen en fytotherapie behulpzaam kunnen zijn.

Omdat een Peak Performance Sessies op jou als persoon worden afgestemd is het tarief afhankelijk de werkwijze.
Neem hiervoor gerust contact op. >>

Peak Performance Pocket

Een boekje met vele tips en tools om hard werken mer goede en effectieve ontspanning te combineren. Komen er belangrijke dagen aan, waar je op topniveau wilt presteren? Met dit boekje en de programma's die ik aanbied kun je de emotionele regie van je eigen Peak Performance in handen nemen.

Een uniek programma met op maat gerichte psychologische technieken en natuurgeneeskundige adviezen voor een lifestyle die goed is vol te houden en voldoening en vervulling biedt.

Bestel nu!   

Arleen van Wijland

Al meerdere keren heb ik bij Charlotte Citroen een Eductor behandeling ondergaan, met positief resultaat. Ik ben professioneel klassiek zangeres. In de voorbereiding naar twee solo concerten heb ik de hulp van Charlotte ingeschakeld, aangezien ik ziek was en me ernstig af vroeg of ik de concerten wel kon zingen. Dit leverde ook bijzonder veel stress bij me op. Charlotte heeft me uitgelegd wat ze met de Scio-Eductor kon doen. Aanvankelijk klonk het wat vreemd in mijn oren: een computer die energieën in mijn lichaam kan meten, beoordelen, verlichten en corrigeren. Maar ik besloot me er volledig aan over te geven. Dat bleek een goede beslissing! Charlotte bleek me ook op afstand te kunnen behandelen. In de dagen voorafgaand aan de concerten heeft ze me een aantal keren behandeld. Ik merkte dat ik me beter ging voelen, in ieder geval goed genoeg om te kunnen zingen.

Daarnaast gaf Charlotte ook nog veel tips en adviezen over voeding en voedingssupplementen die goed voor me zijn. Samen met de Eductor behandeling zorgde ze ervoor dat ik mijn concerten met goed resultaat kon zingen. Naast het feit dat ik me fysiek beter ging voelen van de behandeling, heeft het ook mentaal een zeer positieve uitwerking op me gehad. Een half uur voor het concert behandelde Charlotte me met de Eductor (op afstand) en ik voelde heel duidelijk het effect daarvan. Toen ik het podium opliep  kwam er een soort innerlijke rust over me, ik kwam heel stevig in mijn schoenen te staan, ik voelde me positief en zong daardoor heel vrij, ontspannen en vol vertrouwen mijn concert. Een geweldige ervaring!

 

Lees ook meer over het jaarprogramma!

Peak Performance Project