Peak Performance Project

Peak Performance Jaarprogramma

Coaching om stress onder controle te krijgen. Speciaal voor performers en managers met veel werkdruk. Een gestructureerd programma voor emotionele en fysieke fitheid! Werkt ook zeer preventief bij mensen die klachten hebben die leiden tot overspannenheid.

Het jaarprogramma bestaat uit:

  • Een lifestyle test, inspiratie en boost met de Eductor. Dit is een geavanceerd programma, dat is ontwikkeld voor de ruimtevaart en al decennia lang wordt gebruikt om astronauten te behandelen, terwijl ze in de ‘ruimte’ zijn!
  • Een persoonlijk lifestyle programma, waarbij ik gerichte adviezen geef over juiste voeding, beweging en supplementen.
  • Maandelijkse monitoring om de gezondheid continue te verbeteren.
  • 10 maanden coaching en support ten aanzien van de fysieke en mentale gezondheid.
  • Real time ondersteuning tijdens twee belangrijke events.

Concert performance

Wat is het doel? Meer flow, ontspanning, levensvreugde, genieten én succes!

Omdat een Peak Performance Jaarprogramma op jou als persoon wordt afgestemd is het tarief afhankelijk de werkwijze.
Neem hiervoor gerust contact op. >>

Peak Performance Pocket

Een boekje met vele tips en tools om hard werken mer goede en effectieve ontspanning te combineren. Komen er belangrijke dagen aan, waar je op topniveau wilt presteren? Met dit boekje en de programma's die ik aanbied kun je de emotionele regie van je eigen Peak Performance in handen nemen.

Een uniek programma met op maat gerichte psychologische technieken en natuurgeneeskundige adviezen voor een lifestyle die goed is vol te houden en voldoening en vervulling biedt.

Bestel nu!   

Arleen van Wijland

Al meerdere keren heb ik bij Charlotte Citroen een Eductor behandeling ondergaan, met positief resultaat. Ik ben professioneel klassiek zangeres. In de voorbereiding naar twee solo concerten heb ik de hulp van Charlotte ingeschakeld, aangezien ik ziek was en me ernstig af vroeg of ik de concerten wel kon zingen. Dit leverde ook bijzonder veel stress bij me op. Charlotte heeft me uitgelegd wat ze met de Scio-Eductor kon doen. Aanvankelijk klonk het wat vreemd in mijn oren: een computer die energieën in mijn lichaam kan meten, beoordelen, verlichten en corrigeren. Maar ik besloot me er volledig aan over te geven. Dat bleek een goede beslissing! Charlotte bleek me ook op afstand te kunnen behandelen. In de dagen voorafgaand aan de concerten heeft ze me een aantal keren behandeld. Ik merkte dat ik me beter ging voelen, in ieder geval goed genoeg om te kunnen zingen.

Daarnaast gaf Charlotte ook nog veel tips en adviezen over voeding en voedingssupplementen die goed voor me zijn. Samen met de Eductor behandeling zorgde ze ervoor dat ik mijn concerten met goed resultaat kon zingen. Naast het feit dat ik me fysiek beter ging voelen van de behandeling, heeft het ook mentaal een zeer positieve uitwerking op me gehad. Een half uur voor het concert behandelde Charlotte me met de Eductor (op afstand) en ik voelde heel duidelijk het effect daarvan. Toen ik het podium opliep  kwam er een soort innerlijke rust over me, ik kwam heel stevig in mijn schoenen te staan, ik voelde me positief en zong daardoor heel vrij, ontspannen en vol vertrouwen mijn concert. Een geweldige ervaring!

 

Meer informatie? Bel of mail gerust!

Contact