Reframe sessie

Reframe sessie

Een reframe sessie, ook wel solution focused brief therapy genoemd, betekent dat je openstaat om in één enkele sessie te veranderen van een conclusie die je ooit naar aanleiding van een incident hebt gemaakt. 

Meld je aan voor een reframe sessie

Het reframen helpt je de wereld van binnenuit positiever te benaderen en daarmee een succesvoller leven te manifesteren.

Een reframe sessie duurt 2 uur. Het eerste uur meet ik je lichaam door met de Eductor. Het tweede uur besteden we aan het doen van een opstelling op een gewenst onderwerp.

Het resultaat is meestal al baanbrekend en verrassend bij een eerste consult!

Tarief € 200,-

Een sessie bij Charlotte is als een exotische reis door onbekend terrein! Verrassend en inzicht gevend. Samen met Charlotte baan je een pad door het innerlijk waardoor dingen uiterlijk kunnen veranderen. Charlotte is een speelse, diepgaande en toegewijde coach. Ze komt met jou tot de kern, is gemotiveerd en geïnspireerd. Je kan voor vragen op gebied van voeding en lifestyle bij haar terecht; ze helpt je met overgave en enthousiasme om een betere en gezondere balans te vinden. Ook bij diepgaande kwesties en patronen kan Charlotte je op transformerende en vernieuwende wijze begeleiden naar nieuwe inzichten en betere keuzes!

 

Benieuwd naar de Peak Performance Prep? Neem een kijkje!

Peak Performance Prep