Beter Presteren op het Podium   

 

 • Leer je optimaal voorbereiden op jouw optreden, speech, examen, wedstrijd of sales pitch: jouw Peak Performance!
 • Ben je soms veel te gestrest voordat je iets belangrijks hebt waar je goed moet presteren, omdat het meteen invloed heeft op je toekomst?
 • Heb je wel eens een blunder geslagen, omdat je veel te veel stress had? Had je een ‘black out’ en heb je daardoor ver onder je kunnen gepresteerd?
 • Hoe zou het zijn als je op jezelf kan vertrouwen en dat het dan gewoon goed gaat? Dat je geen paniek hoeft te hebben, dat je rust voelt en op niveau presteert?
 • Maar het kan ook zijn, dat je een eigenlijk ziek bent of niet lekker en toch moet presteren: dan kan ik je goed helpen. Dan kan je helemaal vol overtuiging aan de slag met je event, omdat je je helemaal in je element voelt.

                 

Het kan verschillende oorzaken hebben, dat je in de stress schiet of net verkouden bent. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak, zodat je in je kracht komt te staan.

Met de online training leer je ook makkelijk toepasbare adviezen die direct een betere prestatie mogelijk maken.

Wat krijg je?

 • meer succes op het podium
 • meer vertrouwen in je eigen kunnen
 • meer expert status
 • meer continuïteit in je carrière
 • meer zelfvertrouwen
 • meer gezondheid
 • meer vrijheid

Hoe? Met focus op de 24 uur voor een ‘Peak Performance’

 • Eenvoudig toepasbare psychologische technieken
 • Aanwijzingen voor het gebruik van specifieke affirmaties en fysieke technieken.
 • Natuurlijke supplementen adviezen voor een goede nachtrust ervoor en overdag een ontspannen en gefocust gevoel 
 • Als je een belangrijk optreden, examen of een Peak Performance hebt ‘real time’ ondersteuning met de Scio-Eductor. Dat is een computerprogramma met een bio quantum feedback systeem. Het kan op afstand meten en behandelen: dus klachten verminderen en goede eigenschappen versterken.
 • Met een familie- of systeemopstelling gaan we kijken naar jouw succesfactoren en waar je groei en kracht ligt en hoe je dat kan versterken.

Wie ben ik?

Als psycholoog, NLP- NEI therapeut en orthomoleculair voedingsdeskundige heb ik veel ervaring op het gebied van allerlei vormen van therapie. Ook op het gebied van familie en/of systeemopstellingen. Daarnaast ben ik jarenlang geschoold en getraind op het gebied van spirituele benaderingen in binnen-en buitenland. Ik ben geïnspireerd door John Assaraf, Anthony Robbins, Rick Hanson, Esther Hicks en de Wet van Aantrekking.  Ik ben breed geschoold en ervaren. Ik heb mij verdiept in wat emoties doen en hoe ze ontstaan. En waar ze soms op ziels niveau vandaan komen. Vooral ook hoe emoties het denken beïnvloeden en daarmee ook het lichaam.

Met mijn Peak Performance coachings aanpak is het mogelijk emoties meteen te leren beïnvloeden en met de Scio-Eductor kan je als het belangrijk is ondersteund en gestimuleerd worden. Want zowel emotionele als fysieke aspecten moeten in balans zijn om goed te presteren als het om iets belangrijks gaat.

Dit aanbod is speciaal, want ik kan je met het computerprogramma, dat met lichaamseigen frequenties werkt ondersteunen als het er om gaat.

Dat wil zeggen ‘real time’ stimulans bieden, op het moment dat je bijvoorbeeld op het podium staat of je wedstrijd speelt of je concert geeft.

Zo kan je geholpen worden met de inzet van de Scio-Eductor om het beter te doen, maar ook om  te helpen zorgen, dat je bijvoorbeeld niet hoeft af te zeggen.

Zo kan je carrière stabiliteit houden en kan je meer vertrouwen ervaren en gemak bij het manifesteren van succes, plezier en geluk!

 • Bij de Beter Presteren op het Podium online training krijg je gereedschap over hoe je jezelf optimaal kan voorbereiden op een Peak Performance. Jouw belangrijke moment en wat je de 24 uur ervoor kan doen om goed te slapen en overdag rustig en gefocust te zijn.
 • Familie-of systeem-opstellingen zijn langzamerhand heel bekend. Deze vorm, die ik toepas is specifiek gericht op jouw succesfactoren. Je krijgt een individuele systeemopstelling om te kijken welke onderliggende succesfactoren kunnen worden versterkt. Daar ik goed energetische invloeden kan zien, kan je meer ruimte en uitzicht krijgen door het omzetten van een onbekende blokkade in je energie of aanpak.
 • Afhankelijk van de keuze voor welk pakket krijg je 1 of meerdere Scio-Eductor tests en behandelingen op afstand als voorbereiding voor je Peak Performance.
 • Heb je gekozen voor het Peak Performance Project of de Peak Performance Prep, dan krijg je VIP training ten aanzien van ‘switching’. Hierbij ga ik je persoonlijk trainen om vervelende emoties snel om te zetten in positieve gedachten, affirmaties en fysieke houdingen.
  Met de Scio-Eductor krijg je heel specifieke informatie over welke factoren versterken of verzwakken. Dat kan zowel emotioneel zijn of fysiek. Afgestemd op het testresultaat krijg je een eigen lifestyle advies. Vooral omdat ik ook orthomoleculair voedingstherapeut ben kan ik specifieke adviezen geven over welke voeding, maar ook welke vitamines, mineralen en of supplementen voor jou goed zijn. Daarnaast is een goede vorm van regelmatige beweging essentieel, daar gaan we ook naar kijken. Wat doe je om gezond te zijn en blijven?
 • Afhankelijk van uw werk kan gedeclareerd worden bij een zorgverzekering of een nota worden gemaakt in relatie tot coaching.
 • Charlotte is een hele bijzondere en lieve coach. Met haar bijzondere gaven weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen. Zo wordt je in haar opstellingenwerk,  binnen zeer korte tijd duidelijk wat je dwars zit en/of waar aan gewerkt mag worden. Erg fijn want het is soms zo lastig zelf de verbanden tussen gebeurtenissen te zien.. Charlotte kan dat haarfijn en snel op een toegankelijke manier je uitleggen én laten ervaren. Door er ook op dat moment mee aan de slag te gaan merk je jezelf meteen lichter worden. Er valt een ballast van je af. Met haar andere kennis oa. orthomoleculair én ook werkend via het SCIO-Eductor biofeedback programma kan Charlotte via verschillende ingangen je verder helpen.

  Liselore Ekdom
 • Al meerdere keren heb ik bij Charlotte Citroen een Scio-Eductor behandeling ondergaan, met positief resultaat. Ik ben professioneel klassiek zangeres. In de voorbereiding naar twee solo concerten heb ik de hulp van Charlotte ingeschakeld, aangezien ik ziek was en me ernstig af vroeg of ik de concerten wel kon zingen. Dit leverde ook bijzonder veel stress bij me op. Charlotte heeft me uitgelegd wat ze met de Scio-Eductor kon doen. Aanvankelijk klonk het wat vreemd in mijn oren: een computer die energieën in mijn lichaam kan meten, beoordelen, verlichten en corrigeren. Maar ik besloot me er volledig aan over te geven. Dat bleek een goede beslissing! Charlotte bleek me ook op afstand te kunnen behandelen. In de dagen voorafgaand aan de concerten heeft ze me een aantal keren behandeld. Ik merkte dat ik me beter ging voelen, in ieder geval goed genoeg om te kunnen zingen. Daarnaast gaf Charlotte ook nog veel tips en adviezen over voeding en voedingssupplementen die goed voor me zijn. Samen met de Scio-Eductor behandeling zorgde ze ervoor dat ik mijn concerten met goed resultaat kon zingen.

  Naast het feit dat ik me fysiek beter ging voelen van de behandeling, heeft het ook mentaal een zeer positieve uitwerking op me gehad.

  Een half uur voor het concert behandelde Charlotte me met de Scio-Eductor (op afstand) en ik voelde heel duidelijk het effect daarvan

  Toen ik het podium opliep  kwam er een soort innerlijke rust over me, ik kwam heel stevig in mijn schoenen te staan, ik voelde me positief en zong daardoor heel vrij, ontspannen en vol vertrouwen mijn concert. Een geweldige ervaring!

  SCIO ervaring Arleen van Wijland
  SCIO ervaring Arleen van Wijland

Bij alle producten geldt, dat de betaling vooraf dient te geschieden.

Resultaten:

– toch kunnen optreden, ondanks ziekte of niet fit zijn

– continuïteit met je carrière

– balans tussen denken en doen

– met meer vertrouwen presteren

– beter kunnen focussen

– vanuit innerlijke rust werken

– een beter resultaat krijgen dan verwacht

– meer vitaliteit en gezondheid

– meer succes

Informatie: www.quantumbodyboost.nl

Contact: info@quantumbodyboost.nl

Charlotte Citroen tel.  0651966918