Drs. Charlotte C. Citroen

Welkom op QuantumBodyBoost!

Als psycholoog, maar ook zangeres begrijp ik hoe belangrijk het is stress of overmatige spanning onder controle te kunnen houden.

Je hebt zin in je optreden, maar de spanning vooraf kan vervelend zijn en je wil er juist van genieten!

Allerlei technieken zijn er om emoties te besturen, maar de theorie is altijd makkelijker dan de praktijk: het weten hoe het zou moeten is een eerste stap, maar het zelf ervoor zorgen, dat je minder prettige gevoelens kan toe buigen naar prettige is soms heel moeilijk.

Daar heb ik mij in gespecialiseerd. Ik heb jaren lang allerlei workhshops gevolgd om te onderzoeken wat werkt en ook nog zelf is toe te passen.

Met de nieuwste inzichten en resultaten van wetenschappelijke onderzoeken valt op, dat steeds visualisatie technieken worden gebruikt en affirmaties:

positieve zinnen, die je zelf van binnen herhaald om je positief gestemd te houden. Maar met deskundige hulp gaat zoiets altijd beter en dan ben ik er voor je!

Ik kijk er naar uit, je te coachen voor of tijdens jouw belangrijke gebeurtenis. Is het een optreden, concert of wedstrijd, je kan op mij rekenen en met de geavanceerde techniek van de Scio kan je nog op afstand vlak voor of tijdens je optreden behandeld worden..geweldig toch?

Ik schrijf zelf easy-listening liedjes en weet hoe emoties ‘op je stem’; gaan zitten. Maar ook de wereld van de sport is mij lief: alles wat met een bal te maken heeft vind ik leuk: tennis, hockey, golven…

Stress is een belangrijk signaal, dat ons lichaam ons geeft als er gevaar dreigt. Maar de uitknop van stress laat zich soms lastig vinden..

Door een opleiding orthomoleculaire voedingsleer weet ik  meer over welke vitamines, mineralen en fytotherapie waarvoor werken en kunnen worden ingezet. Die kennis vind ik heel leuk om in te zetten bij de’ Presteer beter op het Podium formule’.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze meld je dan voor een introductie van 2 uur.

Het 1e  uur werken we dan met de Scio-Eductor en het 2e uur doen we een opstelling op een gewenst onderwerp. Het resultaat is meestal al baanbrekend en verrassend bij een 1e consult!

Prijs € 300

  • Charlotte is een hele bijzondere en lieve coach. Met haar bijzondere gaven weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen. Zo wordt je in haar opstellingenwerk,  binnen zeer korte tijd duidelijk wat je dwars zit en/of waar aan gewerkt mag worden. Erg fijn want het is soms zo lastig zelf de verbanden tussen gebeurtenissen te zien.. Charlotte kan dat haarfijn en snel op een toegankelijke manier je uitleggen én laten ervaren. Door er ook op dat moment mee aan de slag te gaan merk je jezelf meteen lichter worden. Er valt een ballast van je af. Met haar andere kennis oa. orthomoleculair én ook werkend via het SCIO-Eductor biofeedback programma kan Charlotte via verschillende ingangen je verder helpen.

    Liselore Ekdom